Президентът на Сърбия Александър Вучич коментира днес информирането от страна

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич коментира днес информирането от страна
Коментари Харесай

Вучич към журналисти: Спрете се! Защо държите да снимате мъртви деца?

Президентът на Сърбия Александър Вучич разяснява през днешния ден информирането от страна на медиите за всеобщите убийства в Белград и Младеновац, оповестяват сръбските организации и уеб сайтове.

Президентът прикани медиите да не употребяват непроверени информации, а да изчакат формалните информации от способените органи. Той акцентира, че никой не крие нищо и не е належащо да го крие.

Вучич се обърна към журналистка от уеб страницата Нова.С., която преди този момент го попита по какъв начин да се обезпечи психическа отбрана на хората в подобен миг. " Вие обявихте, и освен вие, че учителката е убита, а тя не е ", сподели той.

" Чакайте формалните информации, ние не сме убийци, тук сме да се борим срещу убийците и ще ги победим. Защо снимаш в учебното заведение, пък и крещиш на служителите на реда, които не ти позволяват да снимаш мъртви деца, с цел да получат членове на фамилиите им инфаркт ", добави Вучич, обръщайки се към публицист от ТВ Ен 1, който разгласи, че не му е позволен достъп до двора на учебно заведение " Владислав Рибникар ", в което бе осъществено първото всеобщо ликвидиране.

" Спрете се, по-добре е да не публикуваш нещо, новината няма да избяга ", сподели той и добави, че " чудовищата няма да избягат на никое място " и хората в Сърбия би трябвало да знаят, че ще бъде въздадено правораздаване.

" Ще има правораздаване, чудовищата - и дребното страшилище, и по-голямото на години в никакъв случай няма да излязат ", сподели той.

Вучич сподели, че знае, че ще бъде подложен на критика, че се меси в правораздаването, само че " това не е значимо ", съобщи Българска телеграфна агенция. " Как не осъзнавате каква покруса стана в тази страна ", сподели президентът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР