Президентът на Сър Сейфти Суса (Перуджа) Джино Сирчи обяви, кой

...
Президентът на Сър Сейфти Суса (Перуджа) Джино Сирчи обяви, кой
Коментари Харесай

Ето кой треньор ще е начело на Перуджа през новия сезон

Президентът на Сър Сейфти Суса (Перуджа) Джино Сирчи разгласи, кой ще размени Андреа Анастази начало на тима през идващия сезон.

Във евентуално най-невероятния, изначало трогателен, а по-късно повече от разочароващ сезон за Перуджа на Джино Сирчи, президентът на спечелилите в постоянния сезон в Суперлигата на Италия удостовери, че Анджело Лоренцети ще бъде новия ментор на Симоне Джанели, Вилфредо Леон и компания.
 Монца обърна Перуджа и остави Вилфредо Леон и компания без присъединяване в Европа Монца обърна Перуджа и остави Вилфредо Леон и компания без присъединяване в Европа
Новината заяви сътрудника Карло Фрончинити в Corriere dell`Umbria.

„ Анализът на президента също гледа към бъдещето. Който има име и фамилия: Анджело Лоренцети, треньорът на Тренто, който се бори за купата на Италия против Чивитанова ”, написа Корло Фрончинити в Corriere dell`Umbria.

" Утре е нов ден. Подготвяме се за идната година с нов треньор. Лоренцети? Това е на устните на всички. Да, мисля, че ще е той. Надяваме се, че в бъдеще няма да има такива мъчителни финали на сезона. Да видиш велики първенци да играят толкоз зле е необяснимо. За благополучие свърши ”, съобщи Джино Сирчи.

Президентът на Перуджа отхвърли вероятността генералният управител на Кучине Лубе (Чивитанова) Бепе Кормио да се причисли към клуба му.

„ Това са единствено клюки, не мога да потвърдя “, добави Джино Сирчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР