Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Байдън се ядоса: Знам, че съм стар, но знам и какви ги върша, по дяволите!

Президентът на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи този четвъртък, че е наред с паметта, откакто специфичният прокурор Робърт Хър заключи, че президентът съзнателно е скрил класифицирани документи от времето си като вицепрезидент, само че няма да повдига обвинявания против него.

По-интересното е, че съгласно Хър актуалният собственик на Белия дом е показал „ доста лимитирана памет “, която се показала по време на двата му разпита в прокуратурата през 2023 година във връзка със секретните документи.

По този мотив Байдън направи спонтанна конференция в Белия дом, на която отсече, че паметта му действа напълно обикновено, въпреки и да призна, че напредналата му възраст (81) и постоянните лапсуси, които прави, може да му костват преизбирането за президент на Съединени американски щати на изборите през ноември.

Знам, че съм остарял, само че знам какви ги правя, по дяволите!, съобщи Байдън в отговор на журналистически въпрос.

Малко по-късно обаче Байдън позволи нов лапсус и обърка президента на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор с президента на Египет Абделфатах ал Сиси.

BIDEN: " I'm well-meaning and I'm an elderly man and I know what the hell I'm doing ”

DOOCY: “How bad is your memory ”

BIDEN: “My memory is so bad I let you speak ”
— Benny Johnson (@bennyjohnson)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР