Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви в понеделник, че

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Байдън: Няма необходимост от въвеждане на локдаун в САЩ заради Омикрон

Президентът на Съединените щати Джо Байдън съобщи в понеделник, че администрацията му не възнамерява сега да вкарва никакви нови локдауни вследствие на появяването на Covid разновидността " Омикрон ".

Според него, до момента в който хората носят маски и се имунизират, няма да има потребност от въвеждане на локдауни, като той още веднъж прикани за имунизира против Covid-19 или слагане на бустерни дози.

Американският президент също по този начин заяви, че съгласно основния му здравен консултант - доктор Антъни Фаучи наличните все още ваксини ще са задоволителни, с цел да защищават ваксинираните, изключително след трета доза или втора от препарата на " Джонсън и Джонсън ".

Той въпреки всичко означи, че " разновидността " Омикрон " е причина да бъдем загрижени, само че не и да изпадаме в суматоха ".

" Днес имаме повече средства да се оправим с този вирусен вид, в сравнение с преди ", добави Байдън на специфична конференция.

Байдън означи, че Съединени американски щати са решили да наложат ограничавания за пътешестване, с цел да имат време да имунизират повече хора, преди новият вид да дойде в страната.

Той обаче не счита, че е належащо да се постановат спомагателни ограничавания за пътуващи към Съединените щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР