Президентът на Съединените американски щати Джо Байдън заяви в петък,

...
Президентът на Съединените американски щати Джо Байдън заяви в петък,
Коментари Харесай

Джо Байдън и Доналд Тръмп се изправят един срещу друг в дебат?

Президентът на Съединените американски щати Джо Байдън съобщи в петък, че би се „ радвал “ да се изправи против 45-ия американски президент Доналд Тръмп в спор преди изборите през ноември.

Байдън отговори на въпрос на Хауърд Стърн по време на едночасово изявление по SiriusXM. „ Ще се веселя да дебатирам с него “, сподели той.

Съветникът на акцията на Тръмп Чис Ласивита отговори в X: „ Добре, дано да го организираме! “

По традиция президентските диспути в годината на изборите се провеждат от непартийна комисия и се насрочват през есента, оповестява Bgonair. През ноември 2023 година комисията разгласи трите места за осъществяване на президентските диспути през 2024 година - в университети в Тексас, Юта и Вирджиния, като датите бяха избрани за септември и октомври.

Джо Байдън не беше поел ангажимент за присъединяване преди изявлението си в петък, като през март уточни, че готовността му да се появи на една сцена с Тръмп „ зависи от неговото държание “.

Коментарите на президента в петък бяха направени без авансово съобщение от офиса му и може би са прибързани.

През последните седмици Доналд Тръмп и представителите на акцията му призоваваха американския президент за по-ранни и по-чести диспути от тези, планувани от комисията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР