Президентът на Руската федерация Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Путин: Тези, които се опитат да попречат на новия световен ред, ще загубят

Президентът на Руската федерация Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи този четвъртък, че наклонността към многополюсов свят към този момент е в ход и е необратима.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10234
„ Тенденцията към многополюсов свят е необратима и единствено ще се затвърждава ”, акцентира във видеоконферентна връзка стопанинът на Кремъл.

По думите му тези, които още не са го разбрали и не последват тази наклонност, „ ще изгубят ”.

Това е нещо, което е безусловно явно. Очевидно е като изгрева на слънцето – не може да се направи нищо. Тези, които се опитат да го спрат, единствено ще срещнат още проблеми, а към този момент си имат задоволително, добави Путин.

Напоследък Москва употребява всяка комфортна опция да стартира визията си за нов многополюсов свят, който да се опълчи на хегемонията на Запада и в частност на Съединени американски щати. Въпреки това съветският държавен глава твърди, че Западът не е зложелател и Русия не е враждебно настроена към него, само че след време западните общества " ще си дадат сметка за безполезната си политика по борба и упоритостите им за международно владичество ", осведоми 20minutos.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР