Президентът на Русия Владимир Путин си избра нов фаворит сред

...
Президентът на Русия Владимир Путин си избра нов фаворит сред
Коментари Харесай

Путин си избра нов любим генерал, Шойгу вече плаче някъде

Президентът на Русия Владимир Путин си избра нов любимец измежду военните - началникът на съветската армия Виктор Золотов. А министърът на защитата на страната-агресор Сергей Шойгу към този момент плаче някъде, тъй като престана да бъде " любимецът " на диктатора. Това описа журналистът Роман Цимбалюк, представен от УНИАН.

Според него в този момент основният военачалник и „ любим “ на Путин няма да бъде Шойгу, а Золотов. Последният към този момент е предал отчет за войната в Украйна на Кремъл. В него той приказва за ролята на Националната армия в пълномащабното навлизане на Руската федерация в Украйна. Според Цимбалюк думите на Золотов към този момент значат доста за Путин.

„ От този отчет следва, че в този момент даже не хората на Кадиров са основните „ носещи победа “ на Путин “, отбелязва журналистът. Цимбалюк напомни по какъв начин Националната армия беше " топло призната " в Украйна, когато се озоваха покрай Харков. Според журналиста съветските военни на украинска земя ги чака единствено гибел.

Самият Путин не вижда несъгласията в „ победоносните “ изказвания на началника на Националната армия и протичащото се в реалност. Но най-важното, означи журналистът, е, че в този момент „ носителите на успеха “ не са „ кадировците “. В отчета си, апропо, Золотов въобще не приказва за Шойгу. Това значи, че военният министър просто е бил " зачеркнат " и в този момент той " плаче някъде “, споделя журналистът.

Британското разузнаване заяви по-рано, че Шойгу е бил отхвърлен от служба. Шойгу е трябвало да изтърпи и доста насмешки. Офицерите му се подиграват, тъй като е посочил неефективно водачество. В Украйна съветските окупатори търпят големи загуби в човешка мощ и военна техника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР