Президентът на Русия Владимир Путин разказа за темите на разговора

...
Президентът на Русия Владимир Путин разказа за темите на разговора
Коментари Харесай

Путин най-сетне си призна за какво си е говорил с Мелания Тръмп на срещата на G20

Президентът на Русия Владимир Путин описа за тематиките на диалога си с първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп в границите на срещата на G20 в Хамбург. Руският водач означи, че те са си разговаряли за демографските проблеми на Русия и съветската природа, оповестява Лайф ру.

„ Разговарях освен с госпожа Тръмп, в дясно бе и брачната половинка на премиера на Италия, дамите се интересуваха от нашата стратегия за демографията. Аз им описах по какъв начин и по кое време ние предприемахме ограниченията за поддръжка на майчинството и децата, какво е майчински капитал, въз основата на какви правила ние организирахме тази работа, за резултатите “, заяви съветският президент в изявление за Владимир Соловьов във кино лентата " Миропорядок 2018 ".

По думите на съветския президент, той също им е разказал за Сибир, за Камчатка, за риболова, за тигрите и мечките, както и за фауната на Русия като цяло.

„ Както се случва в тези случаи, малко си поизмислих. Когато се приказва за лов на риба, въпреки всичко може “, споделя с усмивка Путин.

На въпроса на Соловьов, дали не е вербувал брачната половинка на премиера на Италия и първата дама на Съединени американски щати, съветският държавен глава отговори, че „ от дълго време не се занимава с това “.

Тези дни журналистът Владимир Соловьов разгласява на страниците в обществените мрежи " ВКонтакте " и " Одноклассники " новия документален филм на Саид Медведев " Миропорядок 2018 " с присъединяване на Владимира Путина. В основата на лентата са залегнали редица изявленията с Владимир Путин.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР