Президентът на Русия Владимир Путин определи действията на руската армия

...
Президентът на Русия Владимир Путин определи действията на руската армия
Коментари Харесай

Путин: Действията на руската армия в Украйна са геройство

Президентът на Русия Владимир Путин дефинира дейностите на съветската войска в Украйна като мъжество и връчи посмъртно медал за смелост на умрял съветски боец. Той съобщи, че руснаците и украинците са един народ, само че упрекна украинската войска, че е взела за заложници стотици чужденци, в това число възпитаници.

„ Руските военни са обезпечили филантропични коридори на цивилните да изоставен, само че украинската войска употребява цивилни като живи щитове. По този метод са се биели единствено нацистите, които са били брутални с локалното население. Нашите военни вършат всичко допустимо, с цел да няма цивилни жертви измежду украинците”, сподели съветският президент по време на съвещанието на Съвета за сигурност на Руската федерация, съобщи Нова тв.

Днес стартира вторият кръг договаряния сред Русия и Украйна. Двете делегации се срещнаха в Беловежката гора в Беларус. Разговорът стартира с здрависване и се чака да продължат няколко часа. Ръководителят на съветската делегация съобщи, че договарянията ще продължат толкоз дълго, колкото е належащо за реализиране на сделка. Първият тур на мирните договаряния се организира на 28-ми февруари и продължи 5 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР