Президентът на Русия Владимир Путин надмина Хитлер и се превърна

...
Президентът на Русия Владимир Путин надмина Хитлер и се превърна
Коментари Харесай

Паси: Путин надмина Хитлер


Президентът на Русия Владимир Путин надмина Хитлер и се трансформира в съвършения облик на безспорното зло. Това сподели пред bTV президентът на Атлантическият клуб и някогашен външен министър Соломон Паси.

Според него обаче отношението към съветския президент не би трябвало да се придвижва върху елементарния руснак. „ Думата руснак се трансформира в мръсна дума. Нещо, което аз не желая да се случи. Обикновеният руснак е най-страдащият човек сега и най страдащият дълготрайно, както украинският човек. И доста ми се желае да създадем тъй че да протегнем ръка както на украинския народ, по този начин и на страдащите съветски хора, които са под ботуша на Путин “, разяснява Паси.

Соломон Паси прикани и българското държавно управление да употребява неповторимия късмет да се превъоръжим по отношение на подписания от американския президент Джо Байдън закон „ Заем-наем “. По силата на този закон Съединени американски щати ще похарчат 40 милиарда $ за оръжейна, икономическа и филантропична помощ за Украйна по аналог на едноименната стратегия от времето на Втората международна война за помощ на съдружниците в битката против Хитлер.

„ Подписаният от Байдън закон споделя, че дава помощ за Украйна, само че и за източноевропейските страни, които са наранени от войната. Засегнати на британски се употребява думата афект. Трябва да се възползваме от това, че сме наранени. Отиваме при президента Байдън, при неговото държавно управление, при дипломат Херо Мустафа тука, при външния министър Антъни Блинкен и споделяме: „ Ние сме наранени и ние желаеме сега да превъоръжим българската войска с американско съоръжение ", акцентира някогашният външен министър.

По думите му това е златен късмет в никакъв случай в 13 и половина вековната история на България не сме имали сходен късмет да желаяме и да получим такова превъоръжи. Но това би трябвало държавното управление да го изиска, добави още Соломон Паси.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР