Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е поискал от Избирателния

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е поискал от Избирателния
Коментари Харесай

Флорентино Перес назначава избори за президент в Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е изискал от Избирателния съвет да открие процедура за избор на президент.

" Президентът, откакто изслуша Съвета на шефовете, който бе извършен през днешния ден, и в сходство с член 38, раздел Б от правилника на Реал Мадрид, изиска от Изборната комисия да стартира процедурата за привикване на избори за президент и съвет на шефовете “, се споделя в формалното изказване на клуба.

Перес ще се кандидатира за нов мандат, само че този път може да има противници. Енрике Рикелме към този момент разгласи своите планове да се впусне в борбата за президентския пост на Реал Мадрид, а Висенте Болуда също има намерение да взе участие на изборите.

Последните избори с гласоподаване в Реал Мадрид бяха през 2006 година след напускането на Флорентино Перес, който беше президент на клуба сред юли 2000 и февруари 2006 година. Тези избори бяха извоювани от Рамон Калдерон, който подаде оставка през януари 2009 година. След това бяха свикани избори, на които Флорентино Перес беше единственият, който се яви и стартира своя втори мандат. До този миг против него не са се изправяли съперници. Той беше избран отново без избори през 2013 и 2017 година, защото нямаше опция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР