Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е решил да уволни

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е решил да уволни
Коментари Харесай

В Италия: Гатузо сменя Анчелоти начело на Наполи

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е решил да уволни старши треньора Карло Анчелоти, настояват медиите на Апенините. Повечето източници чакат Анчелоти да бъде освободен на 10 декември, след последния мач на отбора в групите на Шампионската лига против Генк. Фаворит за заместител на опитния експерт е Дженаро Гатузо, който игра под негово управление в Милан.

Наполи се показва доста зле в Серия " А " и заема 7-о място в класирането, като няма победа в 6 следващи мача. Напрежението в клуба е на всички равнища и това се отразява на резултатите. Вчера е имало среща сред Анчелоти и футболистите, която не е предходна добре и това е сигурен знак, че треньорската промяна е въпрос на броени дни.

Според Calciomercato спортният шеф на неаполитанци Кристиано Джунтоли се е свързал с Гатузо в последните 48 часа и му е предложил да застане отпред на тима. Бившият италиански национал обаче има предложение и от Фиорентина. " Виолетовите " също са в рецесия и се приказва, че Винченцо Монтела скоро ще бъде освободен.

Гатузо е без работа от лятото, когато напусна Милан, откакто не съумя да класира тима в Шампионската лига. Той към този момент отхвърли предложения да поеме Дженоа и Сампдория.
Серия А 15 кръг, събота 7 декември  Удинезе 19:00предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР