Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас също взе отношение по

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас също взе отношение по
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига: Още през 2017-а казах, че Ман Сити нарушава правилата

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас също взе отношение във връзка избухналата през вчерашния ден вест, че Премиър лийг повдигна публични обвинявания към Манчестър Сити за нарушение на финансовия фейрплей. Тебас, който от години е извънредно сериозен към “гражданите ” и Пари Сен Жермен за огромните им разходи, пусна подигравателен пост, в който напомни остаряла своя изява, в която подлага на критика протичащото се на “Етихад ”.
 Премиър лийг повдигна обвинявания към Ман Сити за съществени нарушавания, Премиър лийг повдигна обвинявания към Ман Сити за съществени нарушавания, " жителите " са застрашени с лишаване на точки и даже изхвърляне
“На 9-5-2017 (9 май 2017-а) на “Сокърекс ” Манчестър осъдихме нарушаванията на Манчестър Сити и Пари Сен Жермен във финансовия феърплей ”. Невероятно е, че на Премиър лийг лиши години, с цел да схванат за това, ” написа той в “Туитър ”, като разгласява и линк към своята изява.

Тебас е сериозен към Манчестър Сити от много години, а още през 2020-а съобщи, че “мнозинството ” от хората във футбола са уверени, че “гражданите ” нарушават финансовия феърплей. През февруари същата година Сити получи двегодишно премахване от надпреварите на УЕФА точно поради сходни нарушавания. През юли обаче това наказване бе анулирано от Спортния трибунал (КАС). Именно след тази присъда той написа, че съдът е “мъртъв ”.
 Санкции грозят и Роберто Манчини Санкции грозят и Роберто Манчини
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР