Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас отправи нова яростна атака

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас отправи нова яростна атака
Коментари Харесай

Президентът на Ла Лига с нова атака срещу УЕФА и Интер

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас насочи нова гневна офанзива против УЕФА и италианския гранд Интер. Главният човек в испанския футбол е на мнение, че Финансовият феърплей не действа по най-хубавия метод, давайки за образец „ нерадзурите “.
LaLiga president Javier Tebas has ruled out an El Clasico held in New York.

Good they sorted logistics before signing a 15-year deal to play league football in the US. pic.twitter.com/8ELOLa7I4i
— 888sport (@888sport) 23 август 2018 година Тебас е черноглед по отношение на идните наказания от УЕФА към Пари Сен Жермен за нарушение на финансовите правила: „ Санкции от УЕФА за ПСЖ? Песимист съм. Виждам ясно, че от УЕФА не гледат на тематиката по този начин, както би трябвало. Трябва да хванеш бика за рогата му, в противоположен случай нищо няма да се промени “.
#premiumsport#Liga - #Tebas: " Il #FairPlayFinanziario non funziona. L'#Inter è l'esempio ". https://t.co/Jcp0NpSF8g
— PremiumSportHD (@PremiumSportHD) 23 август 2018 година Хавиер Тебас даде за образец и Интер, към който насочи обвинявания за дейностите на клуба по несъстоялото се привличане на Лука Модрич: „ Днес не приказваме единствено за ПСЖ или Манчестър Сити, само че и за други клубове като Интер, както видяхме в тази ситуация с Модрич. Вече не е задоволително да имаш цяла страна зад тила си, а да разполагаш с голям капитал. Това провокира инфлация и дъмпинг по отношение на Ла Лига. Тази година ще работя доста против това “, разяснява президентът на испанския Серия А 1 кръг, неделя 19 август  Сасуоло 1:0краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР