Президентът на КНСБ Пламен Димитров събра на спешна среща лидерите

...
Президентът на КНСБ Пламен Димитров събра на спешна среща лидерите
Коментари Харесай

КНСБ решава как да действа за болничните, КТ Подкрепа готови да напуснат НСТС

Президентът на КНСБ Пламен Димитров събра на незабавна среща водачите на федерациите членки на Конфедерацията, с цел да обсъдят дейности по отношение на желанието на ръководещите да вземат решение първият ден от болничните да е за сметка на служащите, предава БНР.
Очаква се синдикалистите да разгласят решение за осъществяване на митинги в края на месеца, в случай че ръководещите не се откажат от концепцията си първият ден от болничния да се заплаща от служащия.
В петък водачът на КНСБ Пламен Димтров разгласи протестна подготвеност. " Смятам, че хората ще реагират и ние ще ги поведем. Ако някой си мисли, че по този начин елементарно ще мине този въпрос, е сбъркал ", закани се тогава Димитров. Преди да стартират стачните дейности обаче синдикатите желаеха да беседват с премиера Бойко Борисов, който по това време беше в Гърция.
От Конфедерация на труда " Подкрепа " към този момент оповестиха подготвеност да изоставен Националния съвет за тристранно съдействие, както и да провеждат народен митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР