Президентът на Китай Си Цзинпин произнесе реч в рамките на

...
Президентът на Китай Си Цзинпин произнесе реч в рамките на
Коментари Харесай

Си Цзинпин отправи критики към Владимир Путин

Президентът на Китай Си Цзинпин произнесе тирада в границите на срещата на държавниците от Групата на 20-те най-големи международни стопански системи (Г-20) в Бали, това съобщи израелската медия нюзру.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8169
" Ние по най-категоричен метод заявяваме. Нашата страна е срещу потреблението на енергийните и питателните запаси като принадлежности за водене на политика и война ", сподели Си Цзинпин.

Медията дефинира думите на водача на азиатската страна като рецензия към съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. " Москва наложи обсада за износа на украинско зърно за трети страни, а съветските сили унищожават енергийната инфраструктура на страната-жертва на експанзията ", добави изданието.

" Русия и Китай са близки съдружници. Двете страни страни имат общи позиции по непризнаването на независимостта на Косово, поддръжка на сирийския президент Башар Асад и други. Представителят на Пекин в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации гласоподава или " срещу ", или " въздържал се ", когато са импортирани оферти, ориентирани против Москва. По този метод Китай им постанова несъгласие ", разясни нюзру.

" За приемането на решение в Съвета за сигурност е належащо единодушие  на петте страни, непрекъснати членки на Съвета. Освен Китай и Русия, в него са показани Англия, Съединени американски щати и Франция, напомни медията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР