Президентът на футболната федерация на Франция Ноел Льо Грае се

...
Президентът на футболната федерация на Франция Ноел Льо Грае се
Коментари Харесай

Нов скандал с президента на Френската футболна федерация - отново го обвиниха в сексуален тормоз

Президентът на футболната федерация на Франция Ноел Льо Грае се забърка в нов скандал, откакто още една жена го упрекна за полов тормоз.

В изявленията за “Екип ” и BFMTV в понеделник Соня Суид, която е футболен сътрудник, упрекна боса на френския футбол в няколко неуместни домогвания при взаимните им контакти сред 2013 и 2017 година

Суид споделя за многочислени предложения за вечеря, както и за гласови известия късно през нощта, в които ѝ споделя да пристигна и да показа бутилка шампанско с него.

Тя изяснява, че за пръв път се е свързала с него по отношение на работата си в женския футбол през 2013 година Една от срещите се е състояла в жилището на Льо Грае и на нея е трябвало да участва Бриджит Енрикес - тогавашният началник на френския женски футбол. Вместо това, когато пристигнала, тя намерила две цялостни чаши с шампанско, а Енрикес отсъствала.

Дамата споделя, че не е докоснала чашите и е споделила на президента, че би трябвало да си тръгне при годеника си, след което Льо Грае я оставил да си тръгне, само че след това траял да я кани на вечеря. По това време Суид е на 28 години, а Льо Грае - на 72.

Агентът продължава да разказва по какъв начин Льо Грае постоянно ѝ изпраща известия сред 2014 и 2017 година и че тя не приема поканите му. " Веднъж моят той ми даде да схвана, че с цел да се осъществят концепциите ми, би трябвало да вляза в леглото му... Това беше потрес ”, споделя Суид.

Твърденията на Льо Грае за това, че не знае по какъв начин да изпрати текстово известие, споделят, че са я подтикнали да проговори. “Той не се опасява от нищо и от никого. Той си мисли, че е недостижим. Вероятно е по този начин ”, споделя Свид.

Това не е първото сходно обвиняване за Льо Грае, защото през септември предходната година негови служителки също се оплакваха от държанието му. Според изказванията им футболният функционер им е пращал неприлични известия, а самият той отхвърли тези обвинявания.
 Замесиха президента на Френската футболна федерация в секс скандал Замесиха президента на Френската футболна федерация в секс скандал
Освен всичко друго, в последните дни Льо Грае се забърка в скандал и с легендата на Франция Зинедин Зидан, към който насочи неуважителни думи. Последваха бурни отрицателни реакции на мненията му и президентът на френския футбол бе заставен да се извинява.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР