Президентът на френския Пари Сен Жермен Насер Ал Хелайфи отхвърли

...
Президентът на френския Пари Сен Жермен Насер Ал Хелайфи отхвърли
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Контактът ни със Зидан е нулев

Президентът на френския Пари Сен Жермен Насер Ал Хелайфи отхвърли възможни диалози със Зинедин Зидан за треньорския пост в клуба и изрази цялостната си поддръжка към сегашния ментор Маурисио Почетино.

Говорейки след края на церемонията по връчването на премиите Златната топка на "Франс Футбол " Хелайфи съобщи, че със Зидан контактът му е "точно нулев ". Но все пак не пропусна да изясни, че някогашният френски плеймейкър е топ-треньор и резултатите го доказвали.

Представителят на арабските притежатели на клуба беше задължен да отговори на изявления в някои медии, че преди самата гала се е състояла среща сред Зидан и публични представители на ПСЖ.

Зидан завърши втория си интервал като треньор на Реал Мадрид през май и е без работа. Според "Екип ", той може да наследи Дидие Дешан като народен селекционер след Катар 2022. Много хора бяха скептични към треньорските му качества, само че в първия си интервал на Бернабеу от 2016-а до 2018-а година той завоюва три пъти Шампионската лига.

Но Ал Хелайфи с изключение на отвод от желание да ангажира Зидан, изрази и поддръжка към Почетино, който беше апетитен като вид за Манчестър Юнайтед преди "Червените дяволи " да ангажират германеца Ралф Рангник до края на сезона.

"Той си е при нас, ние сме щастливи, тъй като прави страхотна работа за нашия клуб ", разяснява Ал Хелайфи във връзка активността на Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР