Президентът на Франция Еманюел Макрон отхвърли идеята, че Китай се

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон отхвърли идеята, че Китай се
Коментари Харесай

За Макрон е наивно да се твърди, че Китай се е справил по-добре от Запада с коронавируса

Президентът на Франция Еманюел Макрон отхвърли концепцията, че Китай се е справил с епидемията от новия ковид (COVID-19) по-добре от западните демокрации.

В изявление за " Файненшъл таймс " той упорства, че няма място за съпоставяне сред страните, в които информацията тече свободно и жителите могат да подлагат на критика своите държавни управления, и тези, където истината е потулвана.

" Като се имат поради тези разлики, направените избори и това, което Китай е през днешния ден, което аз почитам, дано не бъдем толкоз наивни, че да споделяме, че той се е справил доста по-добре с това ", акцентира Макрон и добавя: " Не знаем. Има явни неща, които се случиха, за които не знаем. "

Търканията сред Китай и Франция излязоха нескрито по-рано тази седмица, когато китайският дипломат в Париж беше привикан от френския външния министър, откакто посолството му разгласява на уеб страницата си " подправени вести ", както ги дефинираха френските депутати. /news.bg

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията. 
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР