Президентът на Франция Еманюел Макрон и съпругата му Брижит се

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон и съпругата му Брижит се
Коментари Харесай

Макрон и жена му направиха нещо неочаквано и шашнаха всички

Президентът на Франция Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит се появиха изненадващо на кея в пристанищния град Хавър, хванати ръка за ръка, без да се изпускат в многочислената навалица в събота вечерта.



Президентската двойка изглеждаше като всяка друга, излязла на крайбрежната улица да прегледа яхтите за започващата през днешния ден Трансатлантическа регата до Бразилия, в случай че не бяха охранителите със съществени и напрегнати лица, които зорко следяха придвижването на близките в тъмнината.

39-годишният Еманюел Макрон изясни, че това е непринудено частно посещаване, дружно с 64-годишната си брачна половинка си направиха десетки фотоси с близките, само че без нито за момент да изпуска ръката на някогашната си учителка по литература.



„ Това бе ненадейно посещаване в региона и в града, към които сме доста привързани – просто да се разходим и да забележим чудесните яхти преди утрешното събитие “, сподели президентът, преди да добави: „ Забавлявайте се! Обичам спорта и ветроходството “.





Еманюел и Брижит са помотаха към час, който се стори призрачен за техните бодигардове, качиха се на бойна фрегата от флота, чийто екипаж поздравиха, и даже участваха в кръщението на една от яхтите с нейните спонсори.

Регатата „ Трансат Жак Вабър “ следва историческия морски търговски маршрут сред Франция и Бразилия и носи името на френска компания за кафе. Накрая президентската двойка се наслаждения на нощните фойерверки.

Презатлантическата регата до Бразилия започва през днешния ден в ранния следобяд.

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР