Президентът на Фиорентина Роко Комисо изрази отвращението си от решенията

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо изрази отвращението си от решенията
Коментари Харесай

Президентът на Фиорентина след Юве: Отвратен съм от съдиите!

Президентът на Фиорентина Роко Комисо изрази отвращението си от решенията на реферите при загубата с 0:3 от първенеца Ювентус . Шефът на Ла Виола счита, че не реферите би трябвало да вземат решение изхода от мачовете, откакто се разгневи на отсъждането за втората дузпа на торници.

„ Тук съм от шест месеца и в никакъв случай не съм приказвал за реферите, само че в този момент ще кажа, че те не са хората, които да би трябвало да вземат решение мачовете”, сподели Комисо пред DAZN.

„ Отвратен съм. Добре – първата дузпа е реалност, само че втората няма нищичко. Съдиите би трябвало да оставят играчите да работят на терена и да не въздействат на мачовете. Ювентус има големи пари и не е нужно да им се оказва помощ в допълнение. Наистина отвращението от това, което видях през днешния ден, е огромно. Но по този начин беше и против Дженоа, по-късно с Интер..”, продължи той.

„ Никога не съм приказвал по този начин, само че дано Ювентус покаже на терена, че е по-голям от нас и да не им се оказва помощ. Момчетата са деморализирани, тъжни. Чувствам се и аз зле за тях – просто не беше дузпа. Те са доста мощен тим, само че не им помагайте – не помагайте и на нас. В три следващи мача има неверни решения за нас, а реферите не гледат и ВАР”, приключи тирадата си Роко Комисо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР