Президентът на Доналд Тръмп обяви в сряда нови санкции, свързани

...
Президентът на Доналд Тръмп обяви в сряда нови санкции, свързани
Коментари Харесай

САЩ налагат нови санкции на Куба

Президентът на Доналд Тръмп разгласи в сряда нови наказания, свързани с Куба, заяви Ройтерс.
Мерките ще забранят на американците да отсядат в парцели, благосъстоятелност на кубинското държавно управление, както и да внасят кубински пури и алкохол.
 Американският президент удължи с ембаргото против Куба Американският президент удължи с ембаргото против Куба
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реши да удължи с година комерсиалните ограничавания, които са в действие против Куба. Изявление на американския...
" Днес, като част от продължаващата ни битка против, разгласявам, че Министерството на финансите ще забрани на американските пасажери да отсядат в парцели, благосъстоятелност на кубинското държавно управление ", сподели Тръмп на събитие в Белия дом.
" Освен това, в допълнение ограничаваме вноса на алкохол и кубински тютюн ", сподели още той.
направи изказването по време на церемонията в чест на ветераните от Залива на прасетата и в чест на 40-годишнината от рецесията в Мариел през 1980 година, която докара 120 000 кубинци в Маями.
През септември стана ясно, че Тръмп е решил да удължи до 14 септември 2021 година комерсиалните наказания против Куба.
 Съединени американски щати не престават да проверяват дали техни дипломати не са шумово насилвани в Куба Съединени американски щати не престават да проверяват дали техни дипломати не са " шумово насилвани " в Куба
Властите на Съединени американски щати не престават да проверяват " акустичните офанзиви " против американски дипломати в Куба, само че към момента не са съумели да открият прочие..
През юли Куба предприе нови стопански ограничения за задвижване на стопанската система си на фона на наближаващата интернационална рецесия поради пандемията, при която Съединени американски щати втвърди рестрикциите против островната страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР