Президентът на Бреша Масимо Челино потвърди, че води преговори с

...
Президентът на Бреша Масимо Челино потвърди, че води преговори с
Коментари Харесай

Челино потвърди за преговорите с Милан, Интер се отдръпва от Тонали

Президентът на Бреша Масимо Челино удостовери, че води договаряния с Милан за продажбата на 20-годишния гений Сандро Тонали, който е мечтан и от Интер. Той разяснява и интереса на “нерадзурите” към младия халф.

“Оцених сериозността на Малдини, която е удостоверение за историята на Милан. Няма да прибавя нищо повече, тъй като не желая да бъда неудобен. Марота? Той постоянно е потвърждавал мощния интерес на Интер към играча. Винаги съм избягвал договаряния с други клубове, в това число и чеждестранни. Но момчето би трябвало да знае какво е неговото бъдеще. Аз не бързам, само че Тонали - да”, съобщи Челино пред “Скай Спорт Италия”.
Cellino: “Marotta? He always confirmed Inter’s strong interest for the player and I always avoided negotiating with other clubs even foreign ones. But the player has the necessity to know where his future lies. I am not in a rush but the player is.”
— Milan Eye (@MilanEye) Все по-усилено се приказва, че “росонерите” се пробват да уредят италианския национал през идващите дни, до момента в който Интер не бърза да стигне до съглашение с неговия клуб. Според Джанлука Ди Марцио “нерадзурите” са прекратили договарянията за Тонали, до момента в който “Гадзета дело спорт” твърди, че приоритет за Антонио Конте са доста по-опитните Артуро Видал от Барселона и Н’Голо Канте от Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР