Президентът на Ботев (Пд) - Антон Зингаревич - отправи своите

...
Президентът на Ботев (Пд) - Антон Зингаревич - отправи своите
Коментари Харесай

Зингаревич: Съвсем скоро Ботев ще се намеси в битката за върха в българския футбол

Президентът на Ботев (Пд) - Антон Зингаревич - насочи своите поздравления към " жълто-черните " почитатели по случай Коледните и Новогодишни празници.

" Уважаеми ботевисти, скъпи другари,

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници се обръщам към вас с пожелания за доста здраве, благополучие, фамилен уют и щастливи споделени мигове с обичания ни Ботев. Нека през идната 2024 година бъдем още по-силни, по-сплотени и вярващи в положителното бъдеще на Ботев Пловдив. От името на цялото управление на клуба ви подсигурявам, че напъните, които поставяме, с цел да върнем Ботев на мястото, което му приляга, ще бъдат удвоени и аз имам вяра, че радостните и щастливи мигове за " жълто-черните " занапред предстоят. Ще създадем нужното да продължим построяването на всички професионални посоки в клуба, като усилим позициите си там, където към момента имаме недостатъци.
 Бранител на Ботев (Пловдив) навън за началото на зимната подготовка
Бранител на Ботев (Пловдив) навън за началото на зимната подготовка

Ето за какво

През последните няколко месеца Ботев стартира основаването на екип и конструкция, които ще му разрешат напълно скоро да се намеси в борбата за върха в българския футбол, както и показва почтено Пловдив в европейски клубни шампионати.

Не на последно място ще продължим да работим и за това Ботев да върне имиджа си на уважавана социална институция, с която всички последователи да се гордеят.

Приемете откровената ми признателност за безрезервната поддръжка и любов, с която подпомагате непрекъснато нашите старания в подетата задача.

Весели празници! И единствено Ботев! Благодаря ви! ", сподели Зингаревич пред клубната телевизия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР