Президентът на БФС Борислав Михайлов даде първи коментар в своя

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов даде първи коментар в своя
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Земята щеше да се нарича море, ако риба я беше назовала

Президентът на БФС Борислав Михайлов даде първи коментар в своя персонален Facebook по отношение на вчерашния различен конгрес, който избра Димитър Бербатов за президент.

" Земята щеше да се назовава море, в случай че риба я беше посочила ". Няма да разреша на никого да се упражнява безнаказано на гърба на българския футбол, написа Михайлов.

Техническият шеф на БФС Георги Иванов също разяснява дейностите на Бербатов.

„ Този фарс, който Димитър Бербатов и неговият екип проведоха през вчерашния ден в НДК, с изключение на противозаконен, е и извънредно рисков. Той слага на карта целия български футбол. Това, което се случи, е безусловно неприемливо в правова и цивилизована страна, част от Европейския съюз. Има ред и правила, по които би трябвало да се случват нещата. Няма да отстъпим в убеждението си, че всичко би трябвало да става по законов ред, с цел да защитим правата и ползите на клубовете, които са членове на Българския футболен съюз. И най-после би трябвало да е ясно едно - ние сме твърдо решени да не допуснем този вулгарен спектакъл да докара до съдбовен край за българския футбол “, съобщи Георги Иванов пред формалния уебсайт на БФС.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР