Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер говори пред клубния сайт

...
Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер говори пред клубния сайт
Коментари Харесай

Херберт Хайнер: Томас Мюлер принадлежи на Байерн, той вече е легенда на клуба

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер приказва пред клубния уебсайт след подписването на новия контракт на нападателя Томас Мюлер.

Ръководителят на " баварците " дефинира 34-годишният футболист като " легенда ", наблягайки, че доста малко състезатели биха могли да реализират това, до момента в който към момента се подвизават на терена.

" Мюлер принадлежи на Байерн, както (катедралата) Фрауенкирхе принадлежи на Мюнхен. Той е роден край града, израснал е в този клуб и към този момент се е трансформирал в негова легенда, макар че към момента играе. Много малко футболисти реализират това. Кариерата му е осеяна с исторически достижения. Никога няма да има различен състезател като Томас Мюлер ", сподели Хайнер, представен от формалния уебсайт на Байерн.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден Томас Мюлер преподписа с " баварците " до края на сезон 2024/25, като тогава офанзивният футболист ще е приключил своя 15-и цялостен сезон в клуба.

До този миг германецът има изиграни 684 мача за Байерн, в които е осъществил 237 гола. С екипа на мюнхенци пък Мюлер има извоювани 12 трофеи в Бундеслигата, 6 пъти Купата на Германия, 8 пъти Суперкупата на страната, както и на два пъти Шампионска лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР