Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова реагира остро на

...
Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова реагира остро на
Коментари Харесай

Стефка Костадинова съди журналист за клевета

Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова реагира остро на лансираната от журналиста Патрик Еквал версия, че взела огромно количество допинг преди да реализира недосегаемия и до в този момент международен връх от 209 см в бранша за скок на височина. По този мотив тя излезе със особено изказване, което публикуваме без редакторска интервенция:

„ Според публикувани в българските медии информации някакъв шведски публицист е наговорил в някакво тв предаване обидни и погрешни думи по мой адрес. Яростта му била подбудена от международния връх на скок височина 209 см, който е с един сантиметър повече от достижението на неговата сънародничка Кайша Берквист, отлична състезателка, притежаваща международния връх в зала с 208 см. Въпросният господин бил наклеветил обществено и всички български атлетки от предишното, зачерквайки техните триумфи. Ако това е по този начин, поради името, поради българския международен връх и престижа на родния спорт имам намерение да си потърся правата в съда”.

Стефка Костадинова

международна рекордьорка в скока на височина с 209 см, олимпийска шампионка и президент на Българския олимпийски комитет
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР