Президентът на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви, че УЕФА

...
Президентът на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви, че УЕФА
Коментари Харесай

Шефът на БФС: Нямаме ресурс да помагаме финансово на клубовете

Президентът на Българския футболен съюз Михаил Касабов съобщи, че УЕФА не е спряла средствата, които са планувани да получава централата, само че става въпрос за стратегиите. Той разгласи, че е невероятно клубовете да получат финансови инжекции от Бояна.

" Футболният съюз получа от УЕФА средства единствено и само за стратегиите, по които се работи общо. И единствено за това те могат да бъдат харчени, а от УЕФА управляват разноските прецизно и не е допустимо даже част от средствата да бъдат отклонени. Съвместната работа сега е забавена поради пандемията, само че ще продължи, уповавам се по-скоро.

От ЦСКА първи желаеха финансова поддръжка от страна на футболния съюз и бързо привлякоха съидейници, само че напрактика такова нещо е невероятно. В БФС членуват над 400 клуба, професионални и аматьорски, в създалата се обстановка всеки има потребност от пари, разбираме това. Но не може да дадем на едни, а на други - не. Средства просто няма, това е истината. Някой да си мисли, че можем да му изсипем пари е нереално ", съобщи Михаил Касабов пред " България Днес ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР