Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази
Коментари Харесай

Раева: Не съм доволна от Катрин и Невяна, Световна купа в София ще има, дори и без публика

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази мнението си от извършеното контролно съревнование на националния тим самостоятелно през днешния ден в залата на “Раковски”.

“Независимо от събитията, които се случват и отпадат надпревари, нашите девойки би трябвало да са пределно мобилизирани. Не могат да се отпускат. Съчетанията ни са извънредно сложни, конкурентоспособни за златен орден, само че с цел да се доближи до този златен орден, би трябвало да се работи извънредно доста и да се промени методът на подготовка. Не може толкоз комплицирани съчетания да не се работят по толкоз комплициран метод. Според мен би трябвало да се усилят тренировките, натоварванията, интензивността и да се промени нещо в работата.
 Художествена гимнастика - контролно @@@

Единственият играч, от който съм удовлетворена през днешния ден, е Татяна Воложанина - тя игра най-сериозно и отговорно от всички. Доволна съм и от Вая Драганова, която внезапно смени стила на съчетанията и тяхната компликация. Имайки предивд нейната възраст и към момента неумелост, съм удовлетворена от нейните съчетания, макар де позволи неточности.
 Художествена гимнастика - контролно @@@
Доволна съм и от Лъчезара - моята рекомендация е съчетанията да се усложният. Катрин и Невяна демонстрираха извънредно груби неточности, които на този стадий не може да се позволяват. Трябва доста съществено да проучваме и да променим нещо в тренировките”, съобщи Раева.  Художествена гимнастика - контролно @@@

Тя приказва и за Световната купа в София, която по проект би трябвало да се организира сред 10 и 12 април: “Световната купа в София ще се организира - към момента нямаме сигурност дали ще бъде с аудитория или без. При всички случаи ще проведем Световната купа, тъй като знаете, че и четирите Световни купи са подготовка за Олимпийските игри и това е извънредно значимо за тимове и състезателки, които още не са се класирали.”
ФОТОГАЛЕРИЯ от контролното ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР