Президентът на Българската федерация по бокс - Красимир Инински, сподели

...
Президентът на Българската федерация по бокс - Красимир Инински, сподели
Коментари Харесай

Инински за историческия успех на Стойка: Тя няма да се задоволи с този полуфинал

Президентът на Българската федерация по бокс - Красимир Инински, показа страстите си след триумфа на Стойка Кръстева. Той поздрави българката за достигнатия полуфинал на олимпийския шампионат в категория до 51 кг и изрази убеденост, че тя може да покори и върха в Токио.

"Трудно се намират думи сега. Напълно подобаващ триумф. Щастлив съм, че с усърдието и упоритостта си Стойка написа името си в историята на българския бокс ", съобщи Инински.

"Водихме доста диалози с нея през годините, че тя има класата и уменията, с цел да доближи до най-високото равнище. Успяхме да я убедим да се върне на кръга, откакто си бе взела отмора, като всичко това е доказателство за нейните качества. Убеден съм, че Стойка няма да се задоволи единствено с този полуфинал. Тя е образец, че би трябвало да се работи непрекъснато и никой не би трябвало да се отхвърля. С старания и труд се реализират нужните резултати. Много съм благополучен, най-много и поради метода, по който Стойка реализира този триумф. С безапелационна и доста качествена игра. Страхотно показване, за което приветствам както нея, по този начин и целия щаб, който се труди неуморно, с цел да стигнем до този резултат. Но отново споделям - Олимпийските игри не са завършили. Тя има сили за златото и съм уверен, че ще покаже това и в идния полуфинал ", сподели за БФ Бокс Красимир Инински.

Спечеленото отличие от Стойка Кръстева е първо в историята на женския бокс в България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР