Президентът и тогавашен мастит бизнесмен Доналд Тръмп е извършил сексуално

...
Президентът и тогавашен мастит бизнесмен Доналд Тръмп е извършил сексуално
Коментари Харесай

СНИМКИ Стана страшно за Тръмп: Признаха го за виновен в сексуално насилие и го осъдиха да плати 5 милиона долара на писателка

Президентът и тогавашен мастит предприемач Доналд Тръмп е направил полово принуждение над писателката Е. Джийн Карол през 90-те години на предишния век и по-късно я е оклеветил като я е нарекъл лъжкиня, взеха решение правосъдните заседатели и й присъдиха обезщетение в размер на 5 милиона $, заяви Българска телеграфна агенция.

С такова решение правосъдните заседатели на процедура отхвърлиха изказванията на писателката за обезчестяване.

Според решението Тръмп би трябвало да заплати на писателката общо 5 млн. $ - 2 млн. $ за тормоз и 3 млн. $ за клюка, заяви Си Ен Ен.

На фотографията: Тръмп влиза в залата на съда

Тръмп назова решението на правосъдните заседатели срамно и лов на вещици.

" Нямам безусловно никаква визия коя е тази жена. Това решение е срам и продължение на най-големия лов на вещици в историята ", написа той в обществената си мрежа.

Бившият президент на Съединени американски щати, който води акция за повторното влизане в Белия дом през 2024 година, ще апелира, съобщи неговият представител Стивън Чунг.

Тръмп няма да би трябвало да заплаща, до момента в който делото е в развой на обжалване.

79-годишната Карол свидетелства по време на гражданския развой, че Тръмп, който е на 76 година, я е изнасилил в съблекалнята на универсалния магазин „ Бергдорф Гудман “ в Манхатън през 1995 година или 1996 година, след което е уязвил репутацията ѝ, като написа през октомври 2022 година в обществената си платформа, че изказванията ѝ са " цялостна машинация " и " неистина ".

Карол напусна постройката на съда дружно с юриста си Роберта Каплан, усмихната и със слънчеви очила, и влезе в кола без да приказва с репортерите.

Тя изясни, че Тръмп е примамил с пробните на магазин за долни дрехи, където е изискал мнението й, с цел да избере подарък за друга жена. Първоначално тя била поласкана, че предприемачът се интересува и цени мнението й, само че след това небрежно схванала, че задачата му е да я насили. Дълго време тя мълчала за случая, смятайки, че тя е отговорна и никой няма да я разбере, в случай че каже какво е станало. Наскоро обаче Карол се е решила да напомни за премеждията си с Тръмп.

От своя страна той й се присмя и попита: Има л естествен човек, който счита, че ще вкарам жена на 50 години в пробна и ще я насиля...?

Снимки: ФоксНюз и Си Ен Ен
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР