Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

САЩ и още 22 страни започват операция по борба с наркотрафика в Западното полукълбо

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че Съединени американски щати и още 22 страни ще стартират интервенция по битка с наркотрафика в Западното полукълбо, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Тръмп съобщи, че това се постанова заради растящата опасност, че картелите и нарушителите ще се опитат да се възползват от пандемията от ковид.

"Не би трябвало да позволяваме това. Съединени американски щати стартират широкомащабна интервенция за битка с наркотрафика в Западното полукълбо. В съдействие с 22 страни Южното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати ще засилват наблюдението, прехващането и конфискуването на колета опиати. Страната ни ще изпрати спомагателни кораби, самолети, хеликоптери, катери на бреговата защита ", съобщи Тръмп.

Съединени американски щати ще разгласят мексиканските наркокартели за терористи

Дислоцирането ще бъде в Карибско море и Източния Пасифик, предава Българска телеграфна агенция.

Миналата седмица Съединени американски щати повдигнаха обвинявания в наркотероризъм на президента на Венецуела Николас Мадуро и други представители на венецуелските управляващи.

На въпрос за оповестен през вчерашния ден от организация Блумбърг конфиденциален отчет на американското разузнаване, че Китай лъже за броя на засегнатите от ковид негови жители, Тръмп реагира уклончиво, съобщи Франс прес.
"Числата им наподобяват малко занижени и това го споделям учтиво ", съобщи той. "По въпроса дали числата им са правилни, не съм китайски счетоводител ", добави Тръмп малко по-късно.

В поверителния отчет, който е бил предаден на Белия дом предходната седмица, американското разузнаване декларира, че обявяваните от Пекин цифри на инфектираните и умрелите от ковид са съзнателно по-ниски от същинските, заяви организация Блумбърг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР