Президентът Джо Байдън започна тридневна кампания в Пенсилвания, докато се

...
Президентът Джо Байдън започна тридневна кампания в Пенсилвания, докато се
Коментари Харесай

Джо Байдън призовава за повече данъци върху богатите и определя Доналд Тръмп като елитарист

Президентът Джо Байдън стартира тридневна акция в Пенсилвания, до момента в който се връщаше в дома си от детството си в Скрантън във вторник, където прикани за по-високи налози върху богатите и показване на Доналд Тръмп като елитарист.

Г-н Байдън се стреми да завоюва позиции в основен щат на бойното поле, до момента в който господин Тръмп прекарва огромна част от седмицата в правосъдна зала в Ню Йорк за първия си углавен развой.

Г-н Байдън се насочва към Питсбърг в сряда и Филаделфия в четвъртък, само че той стартира пътуванията си в Скрантън, който от дълго време играе основна роля в политическата му автобиография.

Президентът сподели, че желае да направи данъчният кодекс е по-справедлив, като държи повече пари в джобовете на американците, като в същото време подлага на критика господин Тръмп, самият милиардер, като инструмент за ползи на богати.


„ Когато виждам стопанската система, не я виждам през очите на Мар-а-Лаго. Гледам на това през очите на Скрантън “, сподели господин Байдън, контрастирайки родния си г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР