Президентът Джо Байдън предлага огромно увеличение на данъците върху горивото

...
Президентът Джо Байдън предлага огромно увеличение на данъците върху горивото
Коментари Харесай

Байдън предлага увеличаване на данъка върху горивото за частни самолети, представяйки го като каране на богатите да плащат своя дял

Президентът Джо Байдън предлага голямо нарастване на налозите върху горивото за частни самолети, което администрацията му показва като въпрос на правдивост спрямо пасажери на самолетната компания, които заплащат специфични налози върху всеки билет.

Предложението беше включено в поръчка за бюджет от $109,3 милиарда към Министерството на превоза на Съединени американски щати, която беше оповестена в понеделник.

Съдбата на предлагането в Конгреса е неразбираема. Много от концепциите за бюджета на Байдън ще пропаднат в следената от републиканците камара. Най-голямата бизнес-авиационна комерсиална група се разгласи против целенасоченото нарастване на налога върху горивата, като сподели, че частните самолети оказват помощ на фирмите да съумеят и да основат работни места.

Белият дом отдели близо 22 милиарда $ за Федералната авиационна администрация, в това число средства за наемете минимум 2000 нови ръководители на полети и заменете остарелите уреди на FAA, които съгласно админа на FAA М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР