Семейство Байдън се скупчва в тайна в ексклузивен дом на езерото Тахо на фона на разследването на специални прокурори срещу Хънтър

...
Президентът Байдън и семейството му се скупчват в тайна тази
Коментари Харесай

Президентът Байдън и семейството му се скупчват в тайна тази седмица в изключителен дом на брега на езерото Тахо в Невада на фона на разследването на специални прокурори в неговия син Хънтър.

Според Белия дом Байдън наемат дома за 18 милиона долара на екологичния активист, бизнесмен и бивш кандидат за президент на Демократическата партия Том Стайър на справедлива пазарна цена за деветдневна ваканция след пътуването на президента до Хаваите, за да проучи щетите от последните опустошителни горски пожари.

Байдън се присъединява към ваканцията, която започна във вторник, от първата дама Джил Байдън, тяхната дъщеря Ашли, синът Хънтър, съпругата му Мелиса Коен, техния син Бо и редица внуци.

Не е ясно дали Байдън ще приемат посетители по време на престоя си, тъй като бъдещето на правните проблеми на Хънтър остава в неизвестност като специален адвокат Разследването на Андрю Вайс срещу сина на президента продължава.

На въпрос дали някой се очаква да посети президента или семейството му, говорител на Белия дом каза на Fox New Digital, че никога не е имало регистрационни файлове за посетители съхранявани в резиденциите или квартирите на Първото семейство по време на пътуване и че те възнамеряват да продължат да следват този прецедент.

Длъжностното лице също отбеляза, че същата политика е била спазена по време на администрацията на бившия президент Обама също така.

Обвиненията за провинения срещу Хънтър бяха отхвърлени от федерален съдия в Делауеър миналата седмица, очакван ход, след като неговата „мила“ сделка за признаване на вината се провали през юли по време на първо явяване в съда по делото.

След като споразумението за признаване на вината се разпадна, Байдън пледира „невинен“, тъй като федералните прокурори потвърдиха, че той все още е под федерално разследване. Очакваше се той да се признае за виновен по двете обвинения за данъчни престъпления за умишлено неплащане на федерален данък върху доходите като част от споразумението за избягване на затвора по обвинението за престъпление с оръжие.

Главният прокурор Мерик Гарланд назначи Вайс за специален адвокат по делото на Хънтър по-рано този месец.

Адвокатите на Вайс и Байдън все още се борят за споразумение за отклоняване по отношение на обвинението за престъпление, което би му позволило да избегне затвора. Вайс посочи, че планира потенциално да изправи Байдън на съд в бъдеще или във Вашингтон, окръг Колумбия, или в Калифорния.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР