Президентът Байдън и бившият президент Тръмп бяха в района на

...
Президентът Байдън и бившият президент Тръмп бяха в района на
Коментари Харесай

Байдън се смесва с Обама, Клинтън на луксозно събитие за набиране на средства в Ню Йорк в същия ден. Загиналото ченге е оплакано само на 40 мили разстояние

Президентът Байдън и някогашният президент Тръмп бяха в региона на Ню Йорк в четвъртък, само че те участваха на доста разнообразни събития.

Байдън беше в града за събитие за набиране на средства от Демократическата партия, до момента в който Тръмп участва на събуждането на служителя на реда от Ню Йорк Джонатан Дил в траурен дом Massapequa Park, Лонг Айлънд, на към 45 благи от Манхатън.

Байдън трябваше да участва на блестящо събитие за набиране на средства на Демократическата партия в Radio Music Hall, на което ще участват някогашните президенти Барак Обама и Бил Клинтън, както и известни персони от A-списъка.

Президентът Байдън и някогашният президент Тръмп бяха в региона на Ню Йорк в четвъртък. Байдън беше в града за набиране на средства, до момента в който Тръмп участва на погребението на погубен чиновник на полицията в Ню Йорк. (Getty Images)

По време на конференция на Air Force One на път за Ню Йорк, прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер не ком...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР