Президентът Байдън е в Пенсилвания в сряда, за да призове

...
Президентът Байдън е в Пенсилвания в сряда, за да призове
Коментари Харесай

Байдън има за цел да утрои тарифите върху китайския внос на стомана и алуминий

Президентът Байдън е в Пенсилвания в сряда, с цел да призове за утрояване на цените върху китайския импорт на стомана и алуминий, както и за отбрана на американската стоманена и алуминиева промишленост.

В централата на стоманодобивните служащи в Съединени американски щати в Питсбърг в сряда президентът, роден в Пенсилвания, приканва комерсиалния представител на Съединени американски щати Катрин Тай да обмисли утрояване на съществуващата тарифна ставка от 7,5% върху вноса на китайска стомана и алуминий. Американските служащи са изправени пред „ нечестна конкуренция “ от китайския импорт, а висококачествените американски артикули са подбити от „ изкуствено евтини “ китайски други възможности, които употребяват по-високи излъчвания, споделя Белият дом.

Администрацията на Байдън също организира антидъмпингови следствия против страни, които се пробват да наситят пазарите с китайска стомана, а Съединени американски щати работят с Мексико, с цел да подсигуряват, че китайските компании не могат да избегнат митата, като първо доставят стомана там. Tai също по този начин стартира ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР