Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер,

...
Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер,
Коментари Харесай

Злобата на двуличника Радев прелива, бесен Борисов

" Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен водач, който за 40 минути не е споделил една добра дума за страната , даже към този момент злобата му, омразата му дотам прелива, че не е нужно към този момент да разясня един опозиционен водач ".

Така отговори министър председателят Бойко Борисов на рецензиите на президента Румен Радев, който по-рано през днешния ден разгласи, че не желае България да върви надолу, не желае България да катастрофира от блаженство.
 Румен Радев: Не желая България да катастрофира от блаженство
Румен Радев: Не желая България да катастрофира от блаженство

Борисов поставя неистови старания да ни избави от Борисов, счита президентът

Борисов акцентира, че Радев се държи като опозиционен водач , който държи най-голямата власт в страната. Премиерът означи, че е гледал единствено първата минута от изявлението на Радев пред bTV.

" Отидох да играя футбол, тъй като когато човек стартира да приказва от името на народа, подобен няма, Левски не си го е разрешавал, в името на кой, кой ти даде право, 50% не те харесват ", продължи Борисов словесната офанзива към президента.

Двуличен човек, един ден хората ще схванат какъв брой лицемерен човек са избрали за президент, нападна министър председателят и изрази недоумението си от " тази завист " на Радев.

Като образец за двуличието Борисов уточни позвъняване от Радев да отиде на срещата на НАТО.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР