През юли хич не ви е до купони и събирания.

...
През юли хич не ви е до купони и събирания.
Коментари Харесай

Юлски тароскоп за зодия Рак

През юли никак не ви е до купони и събирания. В живота ви липсва естетика и това се придвижва в обществения аспект от него. Подобрете връзката и взаимоотношенията с другари, семейство и сътрудници. Постарайте се през този месец да разрешите всички спорове, насъбрани до момента. Покажете внимание и схващане. Не игнорирайте околните си и техните потребности, намерете време и предпочитание за другарство с тях.

През този месец ще намерите нравствен мир и успокоение. Ще обедините мъжката и женската сила в себе си, съзнанието и подсъзнанието, ще намерите равновесието сред материално и духовно. Този вътрешен еквилибриум ще ви направи по-мъдри и търпеливи.
Раци, юли ви носи ентусиазъм и нравствен мир
Юли ви носи ентусиазъм и мотивация. Слънчевото време ще ви даде приток на сила и пристрастеност, който ще ви зареди с възторг и убеденост. Сега е моментът да се захванете с всички планове, които сте отлагали през последните месеци. Време е за деяние! На хоризонта ви чака прелестна нова опция. 

Вие притежавате всички нужни лидерски качества: престиж, структурираност и усърдие. Имате внушително и устойчиво наличие и умеете да поемате отговорност за дейностите си. Имате капацитета да създадете солидна основа за развиване на всеки бизнес. Помислете по какъв най-хубав метод можете да се възползвате от тези си умения.

През този месец не се плашете да поискате съвет от по-мъдри и опитни хора от вас. Това ще ви обогати и ще способства за бъдещото ви развиване. Запишете се на курс, научете нови неща, потърсете тенденция и намерете поддръжката, която ви е нужна. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР