През втората седмица на 2022 г. може да почувствате, че

...
През втората седмица на 2022 г. може да почувствате, че
Коментари Харесай

Нещо прекрасно ще се случи с тези зодии през седмицата

През втората седмица на 2022 година може да почувствате, че обнадеждаващият искра на новогодишната нощ към този момент изчезва. Докато глъчката от фойерверките и празничните тостове с шампанско избледнява в нищо друго с изключение на спомен, действителността може към този момент да настава осезаемо, написа edna.bg.

Въпреки това, не всичко идно е плашещо и неприятно, тъй че не се обезкуражавайте. Тази седмица стартира със Слънцето, образуващо секстил с мечтателния и тайнствен Нептун на 10 януари, тъй че имате креативна и състрадателна сила, която ви подтиква да останете положителни. Ако сте земен знак, вие се чувствате обнадеждени макар всички странности.

Всъщност нещата ще стартират да стават доста по-странни до 11 януари. Това е моментът, когато буйният Марс ще се сблъска с галактическия Нептун, който може да ви предизвика да изпуснете част от парата. Ако чувствате, че нямате сила и ви е по-трудно да се концентрирайте, имате астрология, която да обвинявате за това. Дайте си почивката, от която се нуждаете, тъй като вярвате или не, животът не е съревнование.

Венера е ретроградна от предишния месец, предизвиквайки драма в връзките. По времето, когато Меркурий стане назадничав на 14 януари в обществения и екстравагантен Водолей, може да се почувствате още по-малко способни и дейни. Може да е време да наблюдавате стъпките си и да прегледате напредъка си, тъй като има какво да научите от грешките си.

Независимо през какво минават някои знаци през този интервал, те доближават мощна повратна точка на 16 януари, когато Слънцето и Плутон сплотяват сили в амбициозния и порядъчен Козирог. Без значение какъв брой високи са задачите им, тези три зодии могат да намерят метод да реализират всичко.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР