През вчерашния ден тимовете на Милан и Верона завършиха наравно

...
През вчерашния ден тимовете на Милан и Верона завършиха наравно
Коментари Харесай

Синът на Паоло Малдини: Една мечта се сбъдна

През вчерашния ден отборите на Милан и Верона приключиха наедно 1:1, само че друго бе основното събитие в срещата. 17-годишният халф Даниел Малдини записа своя формален дебют за „ росонерите “. Младокът е наследник на легендата на клуба, а в този момент шеф - Паоло Малдини, а именитият Чезаре Малдини пък е дядо на 17-годишното момче.

След дуела Даниел не съумя да скрие вълнението си и показа, че той е сбъднал фантазията си.

„ Много съм благополучен, постоянно съм мечтал за този миг. Да имаш татко като Паоло Малдини е доста задължаващо, само че аз към този момент направих първата крачка. Основната ми цел бе да запиша дебют в Серия А и отсам не преставам единствено нагоре. Благодаря на почитателите за прелестното посрещане, в никакъв случай няма да го не помни “.

Бащата - Паоло Малдини опита да бъде по-сдържан в мненията си, само че и той не можа да скрие страстите си.

„ Щастлив съм. Не беше планувано синът ми да направи формалния си дебют в този мач, само че няма по какъв начин да не бъда горделив. Даниел въобще не трябваше да е в групата за дуела с Верона, само че влезе в състава в последния миг. Това е доста прочувствен миг за цялото семейсттво и бих желал да благодаря на тифозите за невероятния метод, по който приветстваха сина ми “, приключи щастливият татко.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР