През уикенда в залата по стрелба на ОУ Никола Обретенов“

...
През уикенда в залата по стрелба на ОУ Никола Обретенов“
Коментари Харесай

С 6 медала за русенския клуб по стрелба „Локомотив“ завърши Републиканският турнир „Сексагинта приста“

През уикенда в залата по пукотевица на ОУ „ Никола Обретенов “ в Русе се организира 6-ият Републикански шампионат “ Сексагинта приста “.

Негов хазаин и уредник е Спортен клуб по спортна пукотевица „ Локомотив “ с поддръжката на Община Русе.

Рекорден брой участници от цялата страна участваха в конкуренцията в дисциплините „ Пушка “ и „ Пистолет “, като надпреварата с пушка се организира за първи път в историята на шампионата. Специален посетител на надпреварата беше Петя Луканова, взела участие в Олимпийските игри в Лондон 2012 година

„ Благодаря за напъните, които полагате да мотивирате младите русенци и да ги вдъхновявате да се самоусъвършенстват всекидневно “.

С тези думи заместител – кметът Златомира Стефанова се обърна към ръководителя и треньор на СКСС „ Локомотив “ Севдалина Стоянова, като също по този начин награди спечелилите в дисциплинираност „ Пушка “. Тя изрече поддръжката на общинската администрация за провеждането на първия интернационален шампионат, проведен от русенския състезателен клуб, както и за Купата на президента, които се чакат през 2023 г. 

Директорката на Ученическата спортна школа Мая Петрова връчи поощрителни награди на участниците, пожелавайки им все по този начин упорито да се утвърждават както на родна земя, по този начин и в интернационалните шампионати.

Всички спечелили в шампионата вижте тук.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР