През уикенда певицата Дженифър Лопез пусна поредното селфи от фитнес

...
През уикенда певицата Дженифър Лопез пусна поредното селфи от фитнес
Коментари Харесай

С плочки и на 50 г.? Ето как тренира и се храни Дженифър Лопез!

През уикенда певицата Дженифър Лопез пусна следващото селфи от фитнес залата, което ни накара да се срамим от себе си и от обстоятелството, че събота спим до обяд.

Няма две отзиви - Дженифър Лопез може и да е на 50 година, само че наподобява по-добре от множеството 30-годишни девойки по целия свят. А след едни избрани години да изглеждаш по този метод е доста, доста мъчно. Как реализира това тяло тя?

Виж още: Предизвикателството на Дженифър Лопез: 10 дни без въглехидрати и захар

Вероятно никой няма да се изненада, в случай че напишем, че тя съблюдава прецизен хранителен и състезателен режим, само че нега вникнем в дълбочина.

Вода, вода и още вода!

Номер едно при Лопез е водата, която е несъмнено гаранция за добра хидратация. " Опитвам се да подкрепям тялото си добре хидратирано и отпочинало след всяка тренирова ", разяснява тя през Harper's Bazaar. Певицата натъртва на водата и преди подготовка, като по този начин съумява да реализира по-впечатляващи триумфи в залата.

Без кофеин и алкохол

Лопез пие кафе, само че без кофеин. Диетологът ѝ е предложил и режим без алкохол, даже и във връзка.

Виж още: Можете ли да повярвате? Тези звезди стават на 50 години през 2019-а!

Чиста храна

Певицата се придържа към уравновесено хранене, богато на потребни субстанции, без обработени храни. Почитател е на чисти, био храни, свежи и богати на протеини. Набляга на зелени зеленуци - броколи, спанак, тиквички. Обича всякакво месо, както и риба. Любимият ѝ източник на въглехидрати е киноата.

Виж още: Дженифър Лопез удари с колата си кореспондент, реакцията й обаче шокира всички!

Тренировки

Дженифър Лопез тренира всеки ден, като  избира да го прави заран. Тя е извънредно отдадена на фитнеса, като с треньорите си залагат на базови фитнес извършения, които обаче постоянно редуват с кикбокс или комплекси, познати от кросфита.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР