През уикенда 48-годишната звезда от Да забравиш Сара Маршал Ръсел

...
През уикенда 48-годишната звезда от Да забравиш Сара Маршал Ръсел
Коментари Харесай

Изродът Ръсел Бранд минал и Меган Маркъл

През уикенда 48-годишната звезда от " Да забравиш Сара Маршал " Ръсел Бранд стана обект на поредност от обвинявания в обезчестяване, полово принуждение и нахлуване на 16-годишно момиче в интервала 2006-2013 година

Бранд, който беше женен за Кейти Пери от 2010 до 2012 година, изрично отхвърли обвиняванията и настоя, че всичките му полови контакти и връзки са били по взаимно единодушие.

" Тези обвинявания се отнасят за времето, когато работех в мейнстрийма, когато непрекъснато бях във вестниците, когато бях във филмите, и както съм писал в детайли в книгите си, бях доста, доста разхлабен ", призна той във видео, което разгласява онлайн преди излизането на бомбастичното разобличаване.

" Сега, по време на този интервал на разхайтеност, връзките, които имах, бяха безусловно, постоянно по взаимно единодушие. Винаги съм бил транспарантен за това... и да видя по какъв начин тази бистрота метастазира в нещо незаконно, което аз безусловно отхвърлям, ме кара да се запитам дали има различен проект? "

Покрай абсурда изплува остаряло изявление от 2018 година, в което Ръсел Бранд се похвали, че е целунал херцогинята на Съсекс близо 10 години преди да се омъжи за принц Хари.

" Тя участваше в един филм, в който участвах и аз... споделяше се " Get Him to the Greek ", сподели той в английското токшоу " Loose Women " единствено седмица преди Маркъл да се омъжи за принц Хари.

" По това време не я познавах, тъй като не беше омъжена за кралски особи, тъй че не ѝ обръщах внимание ", означи Бранд.

Бившата актриса фактически се появява за минутка във кино лентата от 2010 година Тя получи огромния си пробив едвам след премиерата на сериала " Костюмари " през идната година.

Бранд призна, че " не си спомня кино лентата толкоз доста ", тъй като е бил друсан от самото начало.

Въпреки това артистът си спомня: " Мисля, че ѝ подметнах една целувка в сцена.... Това беше заложено в сюжета. Знам това единствено тъй като мисля, че някъде видях клипче с нея ".

Предлагаме на читателите въпросния кадър. А дали е имало гуш-муш и зад кулисите - всеки самичък си преценява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР