През цялата седмица ще можете да пазарувате от новата колекция

...
През цялата седмица ще можете да пазарувате от новата колекция
Коментари Харесай

Новият корнер на Armani Exchange в Central Park прикова погледите


През цялата седмица ще можете да пазарувате от новата сбирка с 30% отстъпка

Central Park Бургас предлага на посетителите, работещите и живеещите в постройката нови и нови преживявания. След паметната аудиенция на Христо Стоичков във връзка откриването на модерния Flora Bar and grill, последва изтънчено празненство в новия корнер на Armani Exchange.

Събитието предложи доста развлечение и страсти.  В модерното пространство от 253 квадратни метра към този момент са подредени новите сбирки на мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари.

Armani Group отвори вратите на своя нов A|X Armani Exchange формален корнер със запаметяващ се Ivent.

Гостите имаха опция да се забавляват с чаша охладено просеко в ръка, а за положителното въодушевление на всички се погрижи DJ Doncho. Известният български диджей и продуцент на хаус музика неостави посетителите да скучаят, а подгряваше с нов и нов трак.

Допълнителна нотка развлечение внесе и ултрамодерната инсталация за снимане на къси ленти на занимателен каданс. 360-градосовата камера обикали около всеки, застанал на платформата ѝ и запечатва автентично всеки жест и гримаса. Гостите побързаха да заснемат своя момент и да го показа в обществените мрежи.

Вижте по какъв начин протече цялото събитие в Галерия
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР