През този сезон във футболния ли елит имаше доста култови

...
През този сезон във футболния ли елит имаше доста култови
Коментари Харесай

Най-култовите нови играчи в елита от Роналдо до Бухал

През този сезон във футболния ли хайлайф имаше много паметни прехвърляния. За първи път в родния ни хайлайф ще играят адаши на Меси и Роналдо.

Левски притегли адаш на португалската легенда Кристиано Роналдо и на друга огромна легенда на футбола - бразилецът Роналдо . Роналдо от Левски играе като централен нападател и се чака да бъде много ефективен, само че към момента няма попадение. Роналдо игра като титуляр и в трите публични срещи на Левски досега.

В началото на годината “сините” си обезпечи още един състезател с паметно име – бразилецът Вендерсон Цунами .

Меси също се появи по българските футболни, само че за разлика от Лионел Меси играчът на Ботев Враца е бранител и е от Конго, само че не беше титуляр в първия кръг против Берое и влезе като запаса през втората част, а във втория мач против Ботев Пловдив даже не се появи в игра.

В Хебър също има паметни нови играчи. Тимът първо си обезпечи услугите на поляка Корнел Осира ,а през тази седмица тимът се укрепи и с украинеца Хлеб Бухал .

В Черно море могат да се похвалят с халфа от Гвинея-Бисау - Мимито .

Естествено към момента никой не може да бие може би най-култовото име играло по българските терени, а точно Набил Еженави или по-известен в България като набил е жена Ви! Халфът играеше в Монтана и когато разбра какво значи името му на български беше много сюрпризиран. Алжирецът игра през 2016-а година в България за тимовете на Монтана и Оборище Панагюрище.

Предвид това, че прехвърлянията във футболния ни хайлайф не престават съвсем до октомври, няма да е изненада да има още паметни нови имена в българския футбол.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР