През този сезон Пирин претърпя какви ли не трусове. Шефове

...
През този сезон Пирин претърпя какви ли не трусове. Шефове
Коментари Харесай

Бабич: Успях да променя мисленето на футболистите

През този сезон Пирин претърпя какви ли не земетресения. Шефове си идваха и потеглиха, направиха се и две треньорски смени и тимът през зимата бе стихотворец от украинеца Олександър Бабич, който до тогава водеше третодивизионния Фратрия.

Под управлението на 48-годишния експерт " орлетата " хвърлиха една от най-големите бомби в шампионата - успеха с 2:1 над ЦСКА на стадион " Васил Левски ". Тя бе първа за благоевградчани над гранда в София и Бабич съумя там, където от 1973 година насам куп негови сътрудници не съумяха.

" Всяка победа е доста значима за Пирин, само че тази над ЦСКА дава в допълнение убеденост, а също така демонстрира, че ние се движим в  равилната посока. Все отново съм щастлив, че успяхме и да влезем в историята с този триумф.

Преди срещата настройвах момчетата, че шансове постоянно има, стига да се придържаме до дъно към нашите проекти за срещата. Така се получи, че всички ние повярвахме, че можем да се представим сполучливо против ЦСКА ", съобщи пред " Мач Телеграф " Бабич, който има контракт с Пирин до лятото на 2025 година

Той разкри, че в основата на успеха против ЦСКА е смяната в мисленето на играчите.

" За тези близо четири месеца отпред на Пирин съумях да трансформира мисленето на футболистите. Към това можем да прибавим също, че играчите станаха много по-надеждни и дисциплинирани в отбрана. Оттам можем да действаме по-спокойно и решително в офанзива. И имам вяра, че в случай че продължим да сме оптимално съсредоточени до последната среща, ще осъществим задачата си ", изясни треньорът.
 Пирин е на път да изпусне Ковальов, клубове от елита подготвени да го прилапат
Пирин е на път да изпусне Ковальов, клубове от елита подготвени да го прилапат

Отделно интерес има и от родната Украйна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР