През тази пандемия, спасението на държавата в следващите една-две години

...
През тази пандемия, спасението на държавата в следващите една-две години
Коментари Харесай

Премиерът от Симитли: Спасението на държавата е най-непримиримите врагове да работят заедно

" През тази пандемия, спасението на страната в идващите една-две години ще е в това – и най-непримиримите врагове би трябвало да работят дружно. Сиреч, светът навлиза във всевъзможни рецесии – и финансови, и здравни и политически. Шансът да се запазиме е единение и тъкмо това написа на постройката на Народното събрание: " Съединението прави силата ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред кметове на села в община Симитли от най-различни политически сили.

Те бяха събрани от кмета на община Симитли Апостол Апостолов на новия стадион със спортна зала и плувен басейн на града, където Борисов намина да види постигнатите при неговото ръководство триумфи след аудиенция и в Банско и Гоце Делчев. В Банско той нагледа поправки на площада и улици, а в Гоце Делчев – купената с пари от бюджета здравна инсталация.

Апостолов изреди екзалтирано всички достижения в помощта на държавното управление и на Борисов, а министър председателят попита кметовете дали наблюдават градежа на автомагистрала " Струма ".

Кметът на Симитли осведоми, че всеки миг се чака да стартира цялостната реорганизация на стоманения мост, който свързва кв. " Ораново " и Симитли. " До броени дни чакаме разрешителното за градеж. Ще се направи прекрасен двулентов мост. Въобще съвременна европейска работа! ", означи Апостолов.

" В момента няма село в общината, в което да не се вършат улици за стотици хиляди левове, огромни пространства, площадки, паркове, детски градини ", похвали се кметът на Симитли и изреди, че са построени 15 обществени центрове и ще има още два. " Детските градини претендираме, че са най-хубавите в цяла България. Сам ще се уверите, че имаме дворове, стадиони, които в цяла България не сте виждали ", продължи Апостолов. Посочи и че има над 60 параклиса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР