През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно и мъгливо,

...
През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно и мъгливо,
Коментари Харесай

Със студено и мъгливо време започва новата седмица

През идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно и мъгливо, тук-там с ръмежи. След обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността и усъвършенстване на видимостта, по-съществени над югозападните региони. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат 3-8 градуса, оптималните - сред 9 и 14 градуса.
Над Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще има ръмежи или слаби превалявания от дъжд, на повече места в южните региони. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 13 и 16 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините ще бъде най-вече облачно. Повече слънце ще има по най-високите елементи, основно над масивите от Югозападна България. Вятърът ще бъде слаб от североизток. Максималната температура на 1200 м ще бъде към 12 градуса, на 2000 м - към 5 градуса.
В четвъртък в Западна и Централна България ще бъде съвсем тихо; сутринта ще има забележителна ниска
облачност или мъгла, към и след обяд видимостта ще се усъвършенства, облачността ще се раздра и ще намалее, в доста региони до най-вече слънчево. Над източните региони ще остане облачно, вятърът ще отслабне. Температурите ще останат без основна смяна. В петък от запад облачността ще се усилва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР