През следващата учебна година Академията на МВР ще разкрие пет

...
През следващата учебна година Академията на МВР ще разкрие пет
Коментари Харесай

АМВР разкрива пет нови магистърски програми в партньорство с ВСУ, УАСГ и МИ-МВР

През идната образователна година Академията на Министерство на вътрешните работи ще разкрие пет нови магистърски стратегии: „ Противодействие на киберпрестъпността “, „ Защита правата на индивида “, „ Управление при рецесии от филантропичен темперамент “, „ Управление и оптимизация на капиталови планове в строителството посредством СИМ “ и „ Безопасност на пътното придвижване “.

Създаването на образователните стратегии е част от план BG05M2OP001-2.016-0023 „ Подобряване и модернизиране на просветителната инфраструктура на Академия на Министерство на вътрешните работи в партньорство с Варненския свободен университет „ Черноризец Храбър “, Университета по архитектура, строителство и геодезия и Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи.

Магистърските стратегии са съобразени с трендовете и условията на пазара на труда и ще приготвят експерти в сфери, които са настоящи за обществото. Част от задачите са и внедряване на облачни технологии и цифровизация на просветителния развой, които да обезпечат споделено прилагане на запаси и повишение качеството на образование в новосъздадените взаимни магистърски стратегии.

Предвидени са действия за професионалното развиване и образование на преподавателите и студентите, както и подвижност във висши учебни заведения от Република Чехия и Република Полша, сътрудници на АМВР.

Проектът е финансиран по Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “ 2014-2020 година, процедура BG05M2OP001-2.016 „ Модернизация на висшите учебни заведения “. Бенефициент на плана е Академията на Министерство на вътрешните работи, цената му е 1 918 184.40 лв., а срокът за осъществяване е 31.12.2023 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР